Vidanjare

Executam vidanjari la bazine, subsoluri inundate, fose septice, etc. Pentru cereri specifice, va rugam sa ne contactati telefonic.

Cost
400 lei /10m³ + TVA
Deplasare
5 lei /km + TVA
În Timișoara, deplasarea este inclusă în preț.

Desfundare canal

La executarea serviciilor de desfundare se folosesc furtunuri in functie de dimensiunea tubulaturii ce urmeaza a fi desfundata, folosind totodata capete de curatare care pot fi:

  • desfundare cu capete standard pentru infundari simple;
  • desfundare cu capete de curatare pentru canalizari cu radacini;
  • desfundare cu capete de curatare pentru canalizari cu grasimi;
  • desfundare cu capete de curatare pentru canalizari ce au nisip, pietris sau alte aluviuni ce trebuie curatate de pe tubulaturi.
Cost
200 lei /ora + TVA
Deplasare
2,5 lei /km + TVA
În Timișoara, deplasarea este inclusă în preț.

Inspecții video

Remedierea unei defecțiuni în sistemul de scurgere poate fi destructivă din punct de vedere al infrastructurii. Imaginati-va o scurgere defecta in sala de baie care aduce infiltratii vecinului. In trecut, pentru a localiza portiunea defectuoasa, instalatorul era obligat sa decoperteze o suprafata considerabila.

Cu ajutorul aparatului de inspecție video se localizează cu precizie locul scurgerii astfel incat se reduce suprafata de cercetare si timpul de interventie.

Acest tip de interventii corective se executa prin inspectii video la canalizari care prezinta surpari, deplasari ale tuburilor cu dimensiuni cuprinse intre 30mm-250mm in diametru

Cost
300 lei /ora + TVA
În Timișoara, deplasarea este inclusă în preț.