Despre noi

S.C. N&N Clean SRL a fost țnființată în anul 2005 și are ca obiect de activitate prestarea de servicii de desfundare canal, vidanjare canal și curățare a retelelor de canalizare cu utilaj de tip Woma. Serviciile noastre de desfundare, vidanjare si curatare ale canalelor se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice. Realizam interventii pe baza de contract dar si punctual, pe baza de apel telefonic, raspunzand astfel oricarei cereri.

Obiectivul firmei este de a veni in intampinarea unei nevoi reale a tuturor persoanelor care vor sa beneficieze de aceste servicii speciale, care necesita experienta si dotare corespunzatoare in cel mai scurt timp posibil. Pentru a reduce timpul si a facilita prezenta noastra la client, comenzile se iau telefonic, iar plata se va face numai dupa ce interventia a fost dusa la bun sfarsit.

Calitatea serviciilor de desfundare canal, vidanjare canal si curatare a retelelor de canalizare este asigurata in primul rand de personal calificat si de utilajele performante de ultima generatie de tip Woma (productie olandeza - leader in acest domeniu). Pentru a facilita deplasarea in traficul urban aglomerat si executarea de lucrari in conditii optime pe timp de iarna, am montat aceste utilaje tip Woma pe microbuze.

Datorita seriozitatii cu care societatea noastra trateaza fiecare interventie, a colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar si a respectarii termenelor convenite, SC N&N Clean SRL si-a castigat un renume in judetul Timis. Rezultatele obtinute in judetul nostru de resedinta si cererea in continua crestere din judetele Arad, Bihor si Caras Severin ne incurajeaza sa ne dezvoltam mai puternic activitatea de desfundare canal, vidanjare si curatare canal si pe aceste judete.

Utilaje & echipamente

Suntem dotati cu utilaje de tip Woma, de fabricatie olandeza, care au capacitatea de a lucra la o presiune de apa pana in 160 bari avand furtunuri de diferite grosimi pentru diferite tipuri de canalizari. Cu ajutorul acestor utilaje putem interveni pe coloane de bucatarii de 30mm si pe canalizari pana la 600mm in diametru. Actionarea utilajelor se poate face atat manual cat si la distanta prin telecomanda.

Calitatea produselor Woma este asigurata de Sistemul de management al calitatii DIN EN 9001 verificat de catre Lloyd's Register Quality Assurance Limited.

Echipa noastră

Suntem de părere că succesul nostru continuu depinde de trainingul celor 10 angajați dar, mai presus de toate, dorim ca personalul nostru să fie calificat și profesionist. Eforturile noastre în trainingul personalului și în folosirea echipamentelor profesionale sunt susținute de reușita fiecarei intervenții cu un țnalt grad de satisfacție al clientului.

Unde?

Intervențiile noastre sunt efectuate pe raza municipiului Timișoara cât și în județul Timiș. La comandă sau pentru efectuarea inteventiilor pe baza de contract, activitatea noastra poate fi extinsa si in judetele Arad, Bihor si Caras Severin. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.